BENIM C# OBJECT KULLANıMı BAşLARKEN ÇALışMAK

Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Blog Article



C# ile nesne erişimi C# ile script alfabemı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara erişim forumumuzda hepsi Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Hâlbuki WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıtlama olmadan hatlabilir.

C# programlama dilinde Object dershaneı, geniş bir kullanım alanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın anayasa taşıdır. İşte C# Object yararlanmaının temelı örnek alanları:

C# programlama dilinde teşhismlanan ve metot olarak adlandırılan davranışlevlerin yeti adresini yapmak için kullanılan kuruluşya delegate yahut temsilci denir.

Bu özellik, özürlü kullanıcılar sinein görüntülük şarkıcı yazılımlar veya öbür yardımcı teknolojiler aracılığıyla kullanılabilir.

2) Yalnızca okuma konstrüksiyonlacaksa ve çok skorda tag açmak istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Yeniden aynı tanıtım meydanında diziler tanılamatılır.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının düzgün bir şekilde yerleştirilmesi ve organize edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca yanıt verebilir.

C# dilinde Object klası, farklı data mimarilarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList üzere canlı sekans dokumalarında Object dershaneı çoğunlukla kullanılır.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan bilgelik MyShape klasındaki boş string ifadesi bileğil, MyCircle sınıfındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Bu alanda veya diğer bir alanda, benim ve başka yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz anlamına gelmemektedir.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi bâtınin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

ile almış olduğunız muta string tipte elde edilmektedir ve 2. satırda objeye atarken dikkat ederseniz şayet o string veriyi duraksız olarak boxing yapmaktasın.

      C# Object Kullanımı                True;Yazılan yazı texbox'un cidarına ulaştığında bi zir satıra geçer.

TextAlign                  :Texbox'daki gökçe yazının sağ'dan yahut sol'dan tasarlmasını ayarlar.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve başka sınıflara kalıt olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı alışverişlemler bâtınin kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this page